مشاوره حقوقی رایگان - نام پدر مادرم ، نام یکی از دایی هام می باشد؟ برای اصلاح چکارکنم؟

متاسفانه در سال های قبل به دلیل بی سوادی تمام اعضای خانواده و سکونت در روستاها نام پدر بزرگم در شناسنامه مادرم اصلاح نشد. در حال حاضر دایی، پدر بزرگ، مادر بزرگ و زن دایی همه به رحمت خدا رفته اند. شورای اسلامی روستا و چند ریش سفید این مطلب را تایید می کند، البته فرزندان دایی هام زنده هستند.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای اصلاح ان به اداره ثبت احوال مراجعه کنید . و استشهادیه شورای محل را داشته باشید

مینا احمدی

مینا احمدی :

به اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه مراجعه کنید
اگر توان مالی دارید وکیل اختیار کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست اصلاح شناسنامه به طرفیت ثبت احوال بدهید و برای ادله هم از شهادت شهود و استشهاد نامه استفاده کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اصلاح شناسنامه به طرفیت ثبت احوال بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با تهیه استشهادیه به ثبت احوال مراجعه کرده و درخواست اصلاح نام پدر را کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق ثبت احوال اقدام کنید