مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

با سلام و احترام
ببخشید قرارداد ما برای اجاره ملک یک شاهد دارد و متاسفانه علی رغم منقضی شدن قرارداد اجاره اقدام به تخلیه ملک نکرده، سوالی که از خدمتتون داشتم اینه که امکان داره دستور تخلیه بگیرم یا باید حکم تخلیه بگیرم و گرفتن حکم تخلیه چقدر طول می کشه؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. باید حکم تخلیه بگیرید . مدت زمان رسیدگی و به نتیجه رسیدن قابل پیش بینی نیست.

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

اگر میخواهید از مزایای اجاره نامه استفاده کرده و دستور تخلیه بگیری باید دو نفر شاهد امضا کرده باشن