مشاوره حقوقی رایگان - سرقت خودرو

سلام خدمت وکلای گرامی .
سوالی داشتم خدمتتون
من و شوهرم به اختلاف خوردیم و چندماهی منزل پدرم هستم. خودرویی از مادرشوهر خریداری کردم که پولش رو من واریز کردم به حساب پدرشوهرم و پرینت حساب رو دارم. قولنامه و دستنویس مبنی بر اینکه ماشین مال من است ندارم و ماشین بنام مادرشوهر هست. دو سال هم بیمه ثالث ماشین به نام من خورده. ولی بعد از اختلاف من و شوهرم. شوهرم ماشین رو از محل کار من برداشت و برد و قفل بهش زده بود و استفاده میکرد و بیمه ثالث امسالش رو هم بنام مادرشوهرم زد. من هم رفتم ماشین رو از در خونه برداشتم چون سوییچ ماشینو داشتم. اگر اونها برن اعلام سرقت کنند تکلیف من چی میشه. من چه اقدامی باید بکنم؟؟ در ضمن مدارک ماشین رو هم برداشتند و نزد خودشون هست. (ماشین رو در پارکینگ یکی از آشنایان گذاشتم و فعلا استفاده نمیکنم.)
((اس ام اس به مادرشوهرم دادم که بیاین ماشین رو بنامم بزنید. ایشان هم نوشتند فعلا که ماشین رو دزدیدند تا ببینیم چطور میشه. من هم در جواب نوشتم حتما پیش صاحبش هست. لطفا شما بیاین ماشین رو بنام بزنید.))

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با استناد به شهادت شهود و پرینت واریز وجه دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید