مشاوره حقوقی رایگان - اضافه نمودن یک اتاق

باسلام. منزل اینجانب 2 خوابه بوده و دارای یک آشپزخانه بزرگ عریض می باشد.
آیا اجازه دارم نیمی از آشپزخانه را دیوار کشیده و درب بگذارم و تبدیل به یک اتاق بنمایم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

معصومه  ميرزاخاني

معصومه ميرزاخاني :

استان :

سوال شما ابهام دارد و کامل نیست ایا شما شریک مشاعی دارید

پرسشگر :

سلام و وقت به خیر
خیر. من مالک یک واحد آپارتمان 6 دانگ هستم و می خواهم داخل آپارتمان یک اتاق اضافه کنم. باتشکر

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

برخلاف پایان کار اخذه شده باشد باید از شهردای محل مجوز بگیرید

پرسشگر :

سلام و تشکر فراوان
احتمالا هزینه هم دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام بدون اجازه شهرداری مشکلی پیش نمیاد و در آینده میتوانید دیوار را بردارید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
اگر سند بنام خودتان است ميتوانيد در ملكتان تغييرات دهيد ولي زمان فرو ملك فقط طبق مفاد سندشما ملك راانتقال ميدهند نه براساس بناي داخلي ملك

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

فقط زمان فروش دچار مشکل میشوید