مشاوره حقوقی رایگان - دایر کردن خانه فساد

برادرم و زنش خانه پدری را خانه فساد درست کرده خیلی میترسم قتل انجام دهم ممنونم که به کجا گزارش دهم تا چنین اتفاقی نیفته؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر خانه پدریه و شما هنوز سهم الارث خود را دریافت نکردی ، دادخواست خلع ید و تقسیم ارث و اجرت المثل بدهید
اگر خونه مال خودشه شما فقط حق دارید به 110 و 113 و 123 زنگ بزنید و یا به رییس کلانتری و یا دادستان خبر دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا با خودشان رایزنی نمایید اگر افاقه ننمود سپس به 110 وامنیت اخلاقی گزارش دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانیم به نیروی انتظامی یا دادستان محترم مراجعه کنید