مشاوره حقوقی رایگان - بیمه در صورت معافیت پزشکی

سلام. وقت بخیر من معافیت پزشکی بخش 5 بند 3 دارم(اعصاب و روان).البته این معافیت رو بعد از 16 ماه خدمت کردن و به خاطر افسردگی و فوبیا دریافت کردم.قبل از خدمت سه سال سابقه ی تامین اجتماعی دارم.میخواستم بدونم الان اگر جایی مشغول بشم میتونند من رو بیمه کنند یا با این معافیت بیمه شدنم غیر ممکنه؟
سوال دیگه ام اینه این 16ماهی که خدمت کردم میتونم بیمه ش رو دریافت و خریداری کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید سابقه نظام وظیفه خود را به سابقه تامین اجتماعی منتقل کنید �نعی ندارد و کارفرما می‌تواند شما را بیمه کند اما با توجه داشتیدشما 16 ماه خدمت داشتید بهتر بود ادامه خدمت خود را انجام می‌دادید