مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری ورزشی

با سلام خسته نباشید
بنده یک زمین دارم 200متره که قبلاً غیر بافت بوده ولی الان تو بافت افتاده اطراف زمین مدرسه.مسجد.و خونه ساخته شده مراجعه کردم به شهرداری گفتن کاربریش ورزشیه میخاستم ببینم چه راهی وجود داره که بتونم تغییر کاربری بدم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تغییر کاربری‌ها در طرح هادی روستایی با موافقت بنیاد مسکن و سازمان اراضی قابل‌تغییر است. بدین منظور باید به سازمان امور اراضی مراجعه کرده و درخواست تغییر کاربری داد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست کاربری بدهید تا با موافقت بنیاد مسکن و سایر ارگان‌ها انجام بپذیرد