مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه توسط زوجه

سلام خسته نباشید همسرم یک خانه قولنامه در کرج خریداری کرده و خانه رو با فروختن طلاهای من خریده و حالا بدون رضایت من مادر پدرشو برده نشونده اونجا و اینکه خرجی منزل به من نمیده و برای مادر پدرش خرج میکنه و دخترمو هم برده پیش خودش الان به من میگه توام باید بیایی بریم کرج پیش مادر و پدرم زندگی کنیم با این حال حق مسکن با‌ من میخواستم بدونم برای خرجی ندادن برای حق مسکن چطوری باید اقدام کنم ؟؟؟من رو تهدید به اینکه وسایل جمع میکنم میبرم توام نیومدی نیا برای خواهراش جهیزیه گرفت از خرجی و مایحتاج زندگیم زد و اینکه از اول زندگیمون بدون اینکه من بدونم خرج مادرپدرشو میداد چیکار‌کنم لطفا راهنمایی کنیدممنونم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی طرح شکایت برای ترک انفاق و تهیه مسکن نمایید � لحاظ حقوقی نیز می‌توانید مطالبه نفقه داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما داداخواست الزام به پرداخت نفقه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید چند اقدام انجام دهید اقدام اول مطالبه نفقه است

مورد دوم می‌توانید دادخواست الزام به منزل مستقل داشته باشید زوج موظف است منزل مستقل برای شما تهیه نماید و سایر حقوق مالی در صورت نیاز

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان مطالبه نفقه وجود دارد

دادخواست الزام زوج به تهیه منزل متناسب با شان زوجه همراه با وسایل مورد نیاز عرفی مطرح نمایید.