مشاوره حقوقی رایگان - نفقه مسکن

من در خانه همسر زندگی میکردم‌ با رضایت خودش و حتی دو ماه اول زندگی به او اجاره میدادم‌ ناراحت شد که دیگر پرداخت نکنم‌ و گفت هر چه دارد متعلق به من هم هست حالا که جدایی افتاده درخواست نفقه مسکن و اجرت المثل کرده است. آیا قانونی است؟ ممنون

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر با موافقت زوجه این موضوع انجام شده است به نظر دیگر نباید مبلغی بابت مسکن در نظر گرفته شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان نتیجه گیری وجود دارد برای ایشان
البته نسبت به اجرت المثل راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

زوج مکلف به دادن نفقه زوجه ازجمله مسکن میباشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله امکان درخواست نفقه، اجرت المثل و .. برای ایشان وجود دارد و قانونی است.
شما باید بتوانید رضایت ایشان را هنگام سکونت اثبات کنید.

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

با سلام بله مسکن زوجه متعلق به خودش است وشما باید برای وی مسکن جداگانه تهیه کنید‌بابت مدتی هم که در مسکن ایشان بودید اگر بدون اذن ایشان بوده باید بابت آن مدت اجرت المثل با نظر کارشناس به وی پرداخت کنید