مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد شراکت در کار

باسلام
من یک کشاورزم و هندوانه میکارم
امسال با یک نفرشریک شدم ایشون میدان بار دارن
اینطور بود که هزینه و سود نصف به نصف باشد
قرارداد نوشته شد ولی قراردادی که به من داده با قراردادی ک دست خودشه فرق می‌کنه انگار آخر قراردادخوش نوشته ک هرگونه ضرری پیش بیاد چکی که من به عنوان ضمانت بهش دادم را به اجرا میزاره در صورتی که این متن در قراردادمن نیس
کمکم کنید قانون چی میگه

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام باید بررسی کرد آیا این موضوع پس از امضا ثبت شده یا پیش از آن ، در هر حال امکان پیگیری دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد شما معتبر است می‌بایست در هر دو قرارداد درج شده باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چک وسیله پرداخت است نه تحصیل اعتبار اینو قانون میگه