مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک ضمانت

سلام خسته نباشید
بنده مبلغ 20 میلیون چک بدون تاریخ که داخلش قید شده به عنوان ضمانت اقساط است ، به شخصی پرداخت کردم.
حالا بعداز پرداخت اقساط بنا به دلایلی چک را خودش تاریخ زده و به بانک برده و برگشت زده. همچنین حسابم را مسدود کرده است.
آیا سامانه ی ثنا آدرس منزل بنده را به ایشان میدهد برای حکم جلب؟
بعد اینکه چطورمیتونم از خودم دفاع کنم؟ چون مدرکی برای اثبات پرداختی هام ندارم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، فیش واریزی یا گردش حساب هم ندارید! ؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام آدرس شما در سامانه ثنا آمده است و شخص اگر حکم جلب بگیرد جلب خواهید شدبهتر از شما هم دفاعیات لازم را به عمل بیاورید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری مطابق سامانه ثنا آدرس شما وجود دارد
اگر چک امانی بوده است تحت عنوان خیانت در امانت می‌توان طرح شکایت کرد
البته موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.