مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری

با سلام.بنده مدت 3 سال است بعنوان راننده استیجاری در علوم پزشکی مشغول بکار هستم و با پیمانکار قرارداد داریم،حدود 20 نفر هستیم که فرزند ایثارگر و جانباز هستیم، که از اول سال درگیر تکمیل مدارک و مصاحبه و گزینش و‌... بودیم واسه تبدیل وضعیت،حدود 10 نفر ما تقریبا 2 ماه هست که مشغول بکار شده و حکم رسمی آنان هم اومده مابقی هم آزمایشات و طب کار را داده ایم و قرار بود 1 آذرماه شروع بکارمون باشه که امروز گفتن بخاطر بیانیه سازمان استخدامی فعلا جلوی استخدام گرفته شده،از شما این سوال رو دارم،پس اونایی که شرایط مارو داشتن و الان سرکار هستن و حکمشون زده شده چی میشن؟چون فقط فرق ما با اونا این بود منابع انسانی کار اونارو زودتر انجام دادن،و خیلی دیگه از ارگانها(برق،گاز،آب و فاضلاب،آموزش پروش و...) که رانندگان استیجاری رو تبدیل وضعیت کردن ،بدون در نظر گرفتن نوع قرارداد و حتی بیمه. و الان سرکار هستن.حالا بنظر شما اساتید عزیز این بخشنامه جدید الظهور آخرش چی میشه؟ مابقی ما هم تبدیل وضعیت میشیم یا اونایی که حکمشون خورده ،برگشت داده میشه؟اگه قانون بود که مجلس تصویب کرد که شامل پیمانی و حجمی و شرکتی و طرحی و .... میشد،که طبق همون قانون و رای دیوان حتی لزوم داشتن بیمه هم ملاک نبود،بعد چطور میشه سازمان استخدامی کشور بعد گذشت 2 سال از تصویب و اجرای این قانون میاد فقط رانندگان استیجاری رو حذف میکنه با این توضیح که الان خیلیاشون تبدیل وضعیت شدن و مشغول بکار هستن؟ ممنون از وقتی که میزارید و میخونیدو پاسخ میدهید،تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص رانندگی آن استیجاری یک دستوری در مجلس محترم داده شده بود بهتر است شما در این خصوص درخواست خود را به دیوان عدالت اداری ارسال کنید تا بررسی شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر شکایتی دارید از طریق دیوان عدالت اداری سکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد