مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت رانندگان استیجاری غیرمالک

باسلام و احترام اینجانب ازسال 97به سمت راننده جرثقیل استیجاری غیرمالک تاکنون مشغول فعالیت درشرکت پتروشیمی فجر منطقه ویژه ماهشهر مشغول به کار هستم که طبق بخشنامه وزارت نفت و شرکتهای زیرمجموعه که میبایست تبدیل وضعیت نیروهای استیجاری رانندگان غیرمالک اجرا شود ولی تاکنون هیچ اقدامی نسبت به موضوع بخشنامه نشده است
با سپاس

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از اداره کار و در نهایت دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید موضوع را از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به دیوان عدالت اداری دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
شما باید به سازمان درخواست تبدیل وضعیت را مطرح نمایید
و در صورت عدم پیگیری ، شما میتوانید در دیوان عدالت شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما باید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت و درخواست صدور رای در این خصوص را داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دیوان عدالت اداری مراجعه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به وزارت نفت شکایت کنید که بخشنامه شما را اجرا نمی کنند