مشاوره حقوقی رایگان - جعل چک

سلام من به جعل چک از بانک مربوطه شکایت کردم و نظر کارشناسی منطبق نبودن امضا و اثرانگشت را تایید کرد
اما آگاهی ادعا میکند که چون بعد برگشت چک از وجود چک باخبر شدم و به دلایلی اقدام نکردم محکوم میشوم
نظر شما در این مورد چیست؟
ممکن است محکوم شوم؟و بعد محکومیت آیا بانک حق اعاده حیثیت دارد؟و بهترین راه چیست؟شکایتم را پس بگیرم یا پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر، در دادگاه ادعای شما بررسی میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر ارتباطی ندارد اگر جعلی صورت گرفته باشد که جعل است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر اینطور نیست جعل فقط با نظریه کارشناسی بررسی و رسیدگی میشود