مشاوره حقوقی رایگان - دعوی خواهان محکوم به رد

با سلام خدمت بزرگواران
2 سال پیش بعد از بحث و دعوا زن بنده بدون اجازه خانه را ترک کرده و بنده تو این مدت هر بار که خواستم بهش زنگی بزنم یا برم دنبالش، جوابم رو با توهین و فحاشی داد، و تو این مدت یه بار هم اجازه ملاقات با فرزند مشترک رو برا دقایقی هم نداده شاهد هم دارم،بعد از ارسال اظهارنامه و درخواست الزام به تمکین، دادگاه برام دعوی خواهان محکوم به رد فرستادن،به دلیل امنیت جانی
و حالا اون نفقه این مدت را مطالبه کرده،خواستم بدونم من باید الان چه اقدامی کنم؟ یا با وجود این اوضاع نفقه شاملش می‌شود؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ترک منزل با اراده خودش باشد نفقه این ایام به وی تعلق نمیگیرد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شما با ضرب و شتم همسرتون و عدم تامین امنیت جانی برای ایشون باعث شدید بتونه در دادگاه تمکین از خود دفاع کنه و ترک زندگی زناشویی قانوناً برای ایشون موجه شناخته بشه موظف هستید نفقه ایشون رو بپردازید ضمن آنکه می‌توانید نسبت به آن رای تجدید نظرخواهی کنید اگر فرصت تجدید نظرخواهی نگذشته است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
با توجه به اینکه دعوای تمکین رد شده است شما باید نفقه معوقه و جاریه را پرداخت نمایید