مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در دادگاه

خسته نباشید اگر شاکی به دلیل اطلاع نداشتن از تاریخ دادگاه در جلسه رسیدگی نتونه شرکت کنه،با اینکه ادله محکمی برای ثابت کردن متهم داره آیا ممکنه قاضی تصمیم دیگه ای بگیره؟در اینصورت شاکی باید چه کاری انجام بده؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ممکن است. منتظر ابلاغات آتی باشید

اسماعيل  عليپور

جناب آقای اسماعيل عليپور :

در صورتیکه شما در جلسه شرکت نکرده باشید اما تمام شرایط و ادله اثباتی در آن پرونده موجود باشد و یا آن شخص اقرار به جرم خود کرده باشد دادگاه ممکن است حکم به محکومیت صادر کند و الا در وقت اعتراض میتوانید تجدیدنظر خواهی کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بستگی به رای صادر شده ممکن است قابل اعتراض و یا واخواهی باشد