مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه

سلام. دادگاه تمکین و نفقه ب نفع زوجه رای قطعی داده،زوج اظهار نامه فرستاده ک من ب ایشون علاقه قلبی دارم حاضر ب متارکه نیستم ،ظرف 48ساعت ب منزل مشترک برگرد،این باعث میشه نفقه و مهریه ب زوجه تعلق نگیره؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی زوج دادخواست تمکین مجدد دهد ودرصورت محکومیت زوجه، نفقه جاریه قطع میشود. ولی تاثیری درمهریه ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مهریه که تحت هر شرایطی به زوجه تعلق می‌گیرد چرا که یک دین است ارتباطی به تمکین ندارد

اما در خصوص نفقه خوب اگر ایشان تمکین نماید مستحق نفقه است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مهریه در هر صورتی تعلق میگیرد.زوج فقط با ارسال اطهار نامه نمی‌تواند الزام زوجه را به تمکین بخواهد ضرورت دارد که از طریق دادگاه اقدام نمایند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مهریه در هرحال قابل درخواست از طرف زوجه است ولی اگر شما درخواست تمکین دهید و ایشان امتناع کنند نفقه به او تعلق نمیگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت قابل مطالبه است
نفقه نیز تا زمانی که حکم الزام به تمکین صادر نشده باید پرداخت گردد.