مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در دادگاه

سلام. من در تبریز زندگی میکنم یک دادخواست تاخیر تادیه دادم اما چون مکان خوانده تهران است برایم مسافت دور است نمی شود به قاضی لایحه داد که من حرفمو تو لایحه گفتم نمیتونم به دلیل مسافت زیاد و کار بیام

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید لایحه ارسال نمایید اما همیشه پیشنهاد می‌شود حضور داشته باشید اگر آمدن به تهران برای شما سخت می‌باشد می‌توانید از طریق سایت وکیل بگیرید در تهران تا وکیل کار را برای شما انجام دهد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

می توانید در صورت مشکل داشتن بصورت حضوری لایحه بفرستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی محل سکونت خودتان می توانید لایحه ارسال کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید لایحه دفاعی تنظیم و از طریق دفتر خدمات قضایی شهر خود ارسال نمایید