مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

درتاریخ 27/05/1402 جلوی بیمارستان اسلام شهر با یک موتور سوار تصادف کردم بعد از نیم ساعت اعلام کردن سالم هستیم واعلام رضایت کلامی کردند با گذشت دو ماه اعلام شکایت از طریق دادسرا نمودند وتقاضای هزینه کردند با اینکه بنده هم بیمه و هم گواهینامه چکار کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درنهایت طبق نظریه پزشکی قانونی ودرصورت مقصر تصادف بودن، محکوم به پرداخت دیه میگردید. که بیمه میپردازد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طرف مقابل خودش می‌بایست درخواست کروکی می‌نمود در نهایت شما بیمه دارید در صورتی که ایشان شکایت کند بیمه شما پاسخگو خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مقصر باشید خسارت از بیمه پرداخت میشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

رضایت کلامی مورد قبول نیست و حق طرح دعوی را دارند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت مقصر بودن شما بیمه خسارات را پرداخت میکند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت مقصر بودن خسارت را بیمه تعیین میکند