مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین ارثی توسط برادر

سلام وعرض ادب قطعه زمینی از ارث پدر به من وبرادرانم رسیده که مالکیت ان باحکم دیوان عالی ب اثبات رسیده وبرادرانم زمین راتصرف وقطعه بندی کرده ومقداری ازان راساخته یافروخته اند و تعدادی هم سند گرفته ازطریق فرم(147) لازم بذکر است زمین فوق تقسیم نامه هم ندارد راهنمایی بفرماید باتشکر ازشما بزگواران

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سوال شما دقیقا چیست؟
اسناد و مدارک باید به نظر برسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید ابتدا انحصار وراثت بگیرید سپس تمام ماترک را که سهم خود ن را می‌توانید مطالبه کنید و اگر ملکی در آن ساخته شده باشد یا تصرف شده باشد می‌توانید اجاره آن را مطالبه کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پس از دریافت می‌توانیم نسبت به دریافت سهم خود تقاضای تحریر و تقسیم ترکه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انحصار وراثت پ بعد تحریر و تقسیم ترکه