مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

با سلام. پدرم حدود سی سال پیش فوت کرده
تازه وارث فهمیدن ک چندین پلاک زمین بنا مش هست اول بایدازکجا شروع کنیم .مقداری از زمینهاتوسط افرادغیر تصرف وساخت وسازکرده
برای ب نتیجه رسیدن اموال پدری آیا وکیل لازم است ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
قطعا با یک وکیل همراه شوید تا دچار خسران نشوید
بدوا نسبت به اخذ گواهی حصر وراثت اقدام گردد…

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر ترکه بدهید

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما ابتداً باید انحصار ورثه انجام دهید سپس اقدام به تحریر ترکه نمایید فرایند رسیدگی به این مورد پیچیدگی‌های خاصی دارد که بهتر است از وکیل دادگستری استفاده نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا تحریر ترکه نمایید استعلامات لازم را بگیرید و سپس با توجه به جواب استعلامات اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس لیست اموالی که متعلق به ایشان بوده در اورید و دادخواست تقسیم ترکه دهید . و اگر در تصرف غیر است . تحت عنوان خلع ید و ... باید دادخواست دهید
توصیه میشود حتما وکیل داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید

و بعد دادخواست تحریر ترکه را مطرح نمایید تا تمام ماترک پدری مشخص گردد
و سپس بر علیه متصرف دادخواست مناسب اقامه نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید وکیل بگیرید و با توجه به تخصصی بودن امور استفاده از خدمات وکیل دادگستری بهتر است.
ابتدا گواهی انحصار وراثت اخذ شود و سپس دادخواست تحریر ترکه بدهید.
بعد از مشخص شدن دقیق اموال، دادخواست مناسب طرح کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید سپس دادخواست به خواسته تحریر ترکه را به ثبت برسانید تا تمامی اموال پدر شما شناسایی شود سپس نسبت به کسانی که بر ملک موروثی تسلط پیدا کردند دادخواست خلع ید بدهید توجه شود در تمامی دعاوی حقوقی کیفری خانواده ملکی امورحسبی ثبتی وجود وکیل الزامی است به مانند پزشک که برای درمان هر بیماری لازم است.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ایتدا انحصار وراثت سپس تقسیم ترکه و در صورت عدم تقسیم دستور فروش

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله وراث به استناد گواهی انحصار وراثت و مدارکی که دارند شکایت تصرف عدوانی یا خلع ید نمایید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا سلام البته که وکیل لازم است وبهتر به نتیجه خواهید رسید وبرای بدست آوردن دقیق املاکی که در اداره ثبت به ثبت رسیده است با در دست داشتن گواهی حصر وراثت وکارت ملی به ناحیه ثبت محل مراجعه کنید وپرینت مشهصات کامل املاک را دریافت کنید ودر صورتی که خود تصمیم به اقدام دارید با استفاده از شماره های ثبتی املاک مد نظ را تامین دلیل وتوسط کارشناس متخصص ثبتی ونقشه بردار جانمائی کنید وسپس با بدست آوری نتایج حاصله نسبت به اقدامات قضائی متناسب با موضوع را دنبال کنید موفق باشید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

یدوا باید دادخواست انحصار وراثت و سپس تحریر ترکه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اقدام به اخذ حصر وراثت و سپس تحریر ترکه و تقسیم ترکه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اولیت نکته که باید به آن توجه کنیو این موضوع است که قبلا این اراضی با سند غیر رسمی به این اشخاص واگذار شده است یا خیر