مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا توسط زوجه

با سلام وخسته نباشید من و همسرم در شرف طلاق هستیم که خانومم ادعا میکنه حدود 140 گرم طلا من از روز اول ازدواج به خانه تو آوردم الان شکایت کرده و برادرانش را به عنوان شاهد معرفی کرده آیا دادگاه به ایشون رای می‌دهد یا نه؟ من باید چکار کنم.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. معمولا اثباتش بسیار سخت است، چون طلا متعلق به زوجه ودرید ایشان بوده و هرلحظه میتوانسته بفروشد و…

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
می توانید با جرح شهود دفاعیات خود را مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شهود را جرح کنید اثبات موضوع بر عهده زوجه هست

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به جزئیات پرونده دارد.دادگاه صرفا باشهود به راحتی حکم نمیدهد