مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل مهریه

باسلام و احترام
ممنون میشم اساتید راهنمایی بفرمایید
بنده دوسال قبل خونه بنام همسرم کردم ولی یک مدت بعدبابت مهریه عندالاستطاعه ای که بنده داشتم خانم درشورادادخواست دادن وبااینکه شعبه استعلاماتی گرفته ومشخص شده چیزی بنامم نیست ومال واموالی ندارم و مهریه هم عندالاستطاعه بوده ولی بازم حکم به پرداخت دادن و حالا هم ازاداره ثبت تمامی حسابهای من ومسدود و ممنوع الخروجم کردن
سوالم اینه که بابت مهریه عندالاستطاعه مگه وقتی چیزی ندارم میتونن از اداره ثبت همه حسابهای منومسدودکنن وحتی به خانم حکم جلب هم بدن؟
چه راه حلی به من پیشنهادمیدین
باتشکرازشما

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد مهریه عندالاستطاعه؛
زن در صورتی می‌تواند حکم جلب زوج را بگیرد که از او به دادگاه مال معرفی کند. این امر به معنی اثبات تمکن زوج در پرداخت مهریه و در عین حال امتناع او از پرداخت است