مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن تحت پوشش کمیته امداد

سلام من یک زن‌مطلقه هستم که تحت هیچگونه بیمه ایی هم‌نیستم و نه حقوق دارم من 34 سالمه و نه خونه پیش مادرم‌زندگی میکردم ولی مادرم‌معتاد هست و من و از خونه بیرون انداخته و من و کتک میزد و چندین بار هم کمپ رفته ولی باز شروع کرده به مصرف. من و بارها توی خواب کتک زده و قصد جان مرا داشت الان نزدیک به 7 ماه هست که در منزل خواهرم که ازدواج کرده زندگی میکنم و من میخوام‌تحت پوشش کمیته برم ولی چون خونه ندارم چجوری میتونم ثبت نام کنم چون کد پستی میخواد کد پستی خواهرم و زدم ولی قبول نمیکنه .ممنون‌ میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست به کمیته امداد مراجعه نمایید شرایط خود را بگویید تا در کمیسیون مربوطه بررسی شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام به کمیته امداد مراجعه کنید

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام به کمیته امداد مراجعه کنید ومشکلات خود راشرح دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به کمیته امداد مراجعه نماییدتا در کمیسیون مربوطه بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نحو حضوری به کمیته امداد مراجعه بفرمائید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام باید تشریف ببرید خود کمیته ....استعلام میگیرن و از محل پرس و جو میکنند