مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن تحت پوشش کمیته امداد قبل از طلاق

سلام وقت بخیر ، بنده دختر 20 ساله هستم که بخاطر اعتیاد همسرم درحال کارهای طلاق هستم و یک بچه دوماهه دارم که شیر خشک و پوشاک داره ،و بخاطر عدم پرداخت اجاره مجبورم با پدر و مادرم زندگی کنم ، پدرم کارگر هست وتحت پوشش کمیته و خواهر برادر کوچکتر هم دارم بچم هر هفته 4 قوطی شیرخشک مصرف می‌کنه و خرج ما هم افتاده گردن پدرم .همسرم یارانه مارو نمی‌ده و چون هنوز طلاقم صادر نشده نمیدونم چطوری جدا کنم ،من شغلی ندارم و نمیتونم کار کنم چون کسی از بچه دوماهه نمیتونه نگهداری کنه ، میخواستم بدونم من تحت پوشش کمیته امداد قرار میگیرم یا خیر ؟

پاسخ ها :

لیلا سلیمی

لیلا سلیمی :

باسلام تا وقتی طلاق صورت نگرفته نمیتونید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما ابتدا باید شکایت ترک انفاق یا دادخواست مطالبه نفقه برای خودت و فرزندت بدهی به دادسرا یا دادگاه خانواده وقتی که محکوم شد و نداد آنوقت درخواست کنید از اجرای احکام تا ضمن قطع یارانه و واریز به حساب شما، به کمیته امداد شما را معرفی کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کمیته امداد موضوع را پیگیری کنید.
سوال شما حقوقی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شما همسر دارید نمی‌توانید شما تحت حمایت کمیته قرار بگیرید در اینجا می‌توانید بابت نفقه خود و فرزند دادخواست بدهید و زمانی که ایشان محکوم شد حساب یارانه را توقیف کنید تا به حساب شما واریز شود

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام در خصوص مورد یاد شده می بایستی از کمیته امداد یا بهزیستی محل سکونتون پرس و جو کنید ولی از منظر حقوقی در صورت وجود توان مالی همسرتون می توانید از مرجع قضایی همزمان با طلاق درخواست حضانت فرزند ، پرداخت مهریه و نفقه طفل رو هم بکنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با این شرایط از کمیته امداد درخواست کتبی دهید تا بررسی شود

مهسا حاج فتحعلی

سرکار خانم مهسا حاج فتحعلی :

با سلام یک استشهادیه تنظیم کنید با این مضمون که جدا از همسر زندگی میکنید ازین طریق میتونید یارانه تون رو جدا کنید در خصوص کمیته امداد این موضوع حقوقی نیست و باید از خودشان سوال کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام به کمیته امداد درخواست بدهید، درصورت بررسی وموافقت بله