مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو با وثیقه

من به خاطر پرداخت دیه محکوم شدم و رای نهایی هم صادر شده الان شاکی حکم توقیف اموال من از جمله توقیف ماشین و بستن حساب های بانکی من کرده خواستم بپرسم امکان هست وثیقه بزارم مثلاً دو برابر دیه و دادگاه وقت مشخصی به من بده تا با ماشینم کار کنم یا ماشین را بفروشم تا پول دیه را بدم؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست اعسار از ‌محکوم به را مطرح نمایید و در صورت صدور حکم اعسار ، مبلغ محکوم به اقساط خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر امکان‌پذیر نمی‌باشد می‌بایست رضایت شاکی خود را داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اموالی جهت پرداخت ندارید می توانید دا‌دخواست اعسار بدهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر امکان‌پذیر نمی‌باشد می‌بایست رضایت شاکی خود را داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ امکان‌پذیر نمی‌باشد. توصیه می‌شود دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر درخواست اعسار از پرداخت دیه ثبت کنید

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

ابتدا داخواست اعسار مطرح کنید
همچنین می‌توانید با شاکی جهت پرداخت دیه به صورت اقساط توافق نمایید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
با توجه به اینکه محکوله از شما مال معرفی نموده وتوقیف شده امکان تقسیط نیست

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام باید محکوم له موافقت نماید