مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه شرکت در سایت شرط بندی

سلام خسته نباشید
بنده کارت های بانکیم داده بودم اجازه بعد از چند روز کل حساب مسدود شد ، پیگیر شدم دیدم که بازپرس دستور بسته شده داده بعد من رفتم یک تعهد دادم و بعد از چند ساعت حساب هایم باز شد . و از همون روز دیگه به سمت سایت شرط بندی نرفتم.
الان برای بنده سوء پیشینه زده میشه یا نه

بعد کلا با حساب من 70 میلیون کار شده بود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خیر سوء پیشینه نمی‌باشد
سوء پیشینه ماده 25 قانون مجازات اسلامی است

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

خیر سو پیشینه تنها زمانی در سیستم مشخص می شود که شما ورود به زندان داشته باشید و یا حکم زندان بالای 2 سال داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما دارای سوء پیشینه مؤثر کیفری نمی‌باشید.