مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرطبندی

با سلام من حدود سه سال در سایت شرطبندی بازی کردم در همون زمانها برام از دادستانی هفت هشت بار پیامک میومد که بازی در این سایت و قمار جرم میباشدو...
الان حدود سه چهار ماه میشه که دیگه بازی نمیکنم حسابهام هم مسدود نشده اما امروز پلیس فتا منو خواست رفتم پلیس فتا لیست تمام تراکنش هامو دراورده بود از چه وقت تا چه وقت با کدوم شماره کارت و مبلغ 320میلیون بازی کردی و ...ازم برگه اظهارات گرفت و گفت برو بهت خبر میدیم میخواستم ببینم چی میشه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دوست عزیز شما مبلغ بالای 300 میلیون تومان بازی کردید بازی که خیر شما شرط بندی و به نحوی مرتکب قمار شده اید و حبس مجازات قانونی شما باید باید دفاعیات مناسب برای شما در نظر گرفته شود در غیر این صورت محکوم به حبس شده شده و حکم قطعی می‌شود باید از الان برای دفاعیات شما چاره ای اندیشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پرونده شما به دادسرا برای تحقیقات و تفهیم اتهام ارجاع خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ دادسرا باشید.
اگر پرونده را به دادسرا ارسال کنند از دادسرا به شما ابلاغ میاد.
اگر سامانه ثنا ثبت‌نام نکرده اید بهتر است به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و ثنا ثبت‌نام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید از طریق دادستانی کل کشور پیگیری نمایید و تعهد کتبی دهید و یا اینکه در سایتeers.ir ثبت نام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم شده اید و با توجه به تراکنش بالا ممکن است مجازات برای شما صادر شود ولی شما هم میتوانید دفاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بار اول تعهد اخذ می‌شود اصولا البته
تکرار نکنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به رقم بالایی که تراکنش داشته اید و جرمی که ارتکاب یافته احتمال تعیین مجازات حبس وجود دارد ، بهتر است از الان به فکر اخذ وکیل و آماده سازی دفاعیات تان باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده شما به دادسرا برای تحقیقات و تفهیم اتهام ارجاع خواهد شد اگر دفاعیات مناسب مطرح کنید مجازات حبس و جریمه نقدی دارد