مشاوره حقوقی رایگان - آزار جنسی

باسلام بنده در سن 8 سالگی در صورتی ک در شهر غربت زندگی می‌کردیم و پدرومادرم با هم مشکل داشتن و کسیو نداشتم با بچه ها توی کوچه بازی میکردیم یک روز اونی ک از من بزرگتر بود حدود 4 5 سال بزرگتر گفت اگر نیای من باهات کار بد نکنم نمیام بازی من گفتم ن ولی تنها بودم و نمیدونم چ فکری کردم و پیشش رفتم اون خودشو کمی به من مالید و من چندشم میشد و گفتم دیگه بسه و ازش فاصله گرفتم هرچی گفت بیا نرفتم الان 23سالمه 15 ساله از اون شهر رفتیم و والدینم طلاق گرفتن و فکر اون روز از ذهنم بیرون نمیره و خودمو سرزنش میکنم نمیدونمم کیه و کجاست احساس میکنم ک ادمه خرابی هستم الان باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما آدم خرابی نیست و بهتر است با این موضوع کنار بیاید یا به مشاور خانواده مراجعه کنید تا بتوانید این موضوع را فراموش کنید.
شما در سنی بودید که این موضوع را ترک نمی کردید و طرف مقابل نیز ممکن است فراموش کرده.
به هر حال امکان پیگیری موضوع وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر از در این خصوص به مشاور مراجعه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است براین موضوع به یک دکتر مشاوره مراجعه کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

به مشاوره روانشناس مراجعه کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه معایب در کارت سبز ذکر شده باشد قابل فسخ نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است اقدام به تراپی نمایید
این مساله بدون رضایت شما آن هم در کودکی اتفاق افتاده و دلیل نمی شود که شما فرد درستی نباشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما انسان درستی هستید و در این خصوص از یک مشاور خانواده بهره‌مند شوید.