مشاوره حقوقی رایگان - آزار جنسی

سلام خسته نباشید...ببخشید من بچه بودم حدود 6 یا 5 سالم بود مورد آزار جنسی و سو استفاده جنسی قرار گرفتم توسط پسرخالم..الان 18 سالم شده تازه فهمیدم چه خبره..خیلی گرفته و افسردم ..گاهی میرم بیرون و جمع مردونه و پسرونه میبینم خودم رو جمع میکنم و حس بدی بهم دست میده..حس میکنم قصد اذیت من رو دارن..گاهی کابوس میبینم ک پسر خالم دوباره اومده خونمون و می خواد باز اذیتم کنه...من متاسفانه مدرک و شاهد ندارم..از لحاظ جسمی هم آسیب ندیدم ولی از لحاظ روحی بدجور حالم بده ..می خواستم بپرسم آیا میتونم از وضعیت روحی و روانیم شکایت کنم؟چون هنوز آثار روانیش از بچگی تا الان روم هس..لطفا پاسخ بدین..نیازمندم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام خیر بهتر است به مشاوره خانوادگی مراجعه کنید و از آنها کمک بخواهید چون شکایت کردن از لحاظ روانی قابلیت پیگرد ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در ارتباط با ضرر معنوی در قانون ایران کار زیادی نشده و از طرفی اثباتش سخت است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر قابل اثبات نیست و بدتر در صورتی که نتوانید اثبات کنید از نظر روحی آسیب می‌بیند و از طرفی آشنایان ممکن است از موضوع مطلع شوند.
بهتر است به روانشناس مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در ارتباط با ضرر معنوی در قانون حمایت نشدهو از طرفی اثباتش سخت است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی علاوه بران باید با یک دکتر روانشناس مجرب هم مشاوره کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اقدام قضایی به نظر نتیجه ای به همراه ندارد. بهتر است با روانشناس مطمئن صحبت کنید