مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام پدر من 2 ساله فوت کرده حالا یکی از برادرانم دو عدد قولنامه در اورده که در ان قولنامه نوشته که پدرم 18من ملک به قیمت 7میلیارد به اون برادر فروخته و نوشته ورثه حق دخالت ندارن باتوجه به اینکه برادر هم با قونامه ان 18 من را به کسی دیگه فروخته کل ورثه میدانیم که به پدرمان کلاه گذاشته به پدرمان ان پولی که تو مبایعه نامش نوشته را به پدرمان نداده حالا ما شکایت کنیم بگیم اگر پول دادی دست بر قران بزار تا ما قبول کنیم *** ایا با این راه میتوانیم از برادر ملک را بگیریم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

باید اصالت قولنامه بررسی شود اگر واقعا امضای متوفا بود و فروخته باشند باید به مندرجات قولنامه رجوع کرد و مفاد آن را مشاهده نمود.نظر به اینکه مبلغ قابل توجهی هست اقرار به اخذ نقدی در متن آن احتمال زیاد به صورت صوری درج شده باشد.لذا امکان بررسی موضوع و طرح دعوی وجود دارد.اما نیازمند رویت مدارک خصوصا متن قولنامه و محل تنظیم آن و شهود ذیل قولنامه است.