مشاوره حقوقی رایگان - انگشت نگاری سرقت

سلام، طلاهای من و مادرم داخل خونه بوده و بعد یک ماه دیدیم که جعبه طلاهای مادرمو خالی کردن و هیچی تغییر نکرده بود تو این مدت هم فقط دوستای برادرم به خونه میومدن آیا میشه انگشت نگاری کرد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اثر انگشت موجود در صحنه جرم با گذشت زمان از بین نرفته و حتی کمرنگ نمی شود ولیکن لوازم و مناطق موجود در محل مسروقه باید دست نخورده باشند و مورد نظافت قرار نگرفته باشند؛ زیرا در این صورت آثار انگشت نگاری از بین خواهند رفت.