مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی با 20 سال سابقه

سلام من از بچگی به خاطر اشتباه یک دکتر یک پام سه سانت کوتاهی داره و باعث شده زانوی پای سالمم آرتروز نوع سه دچار شده الان بیست سال سابقه کار دارم وبا سختی میرم سرکار میخواستم باز نشست بشم میخواستم ببینم میشه یا نه

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر طبق تعریف بهزیستی معلول حساب میشوید می توانید با بیست سال سابقه درخواست بازنشستگی دهید ولی حداکثر شش سال انرا به شما سنوات می دهند و مابقی می بایست یا ادامه دهید یا خرید نمایید ولی در کل پذیرش این بازنشستگی بر عهده کمیسیون مستقر در تهران است و به نظر میاد با شرایط شما موافقت نشود