مشاوره حقوقی رایگان - مهريه

با سلام. يک ماهه عقد كرديم. ديدم با خانومم مشكل دارم قبل از اينكه مهريشو اجرا بزاره آپارتمانى كه يک ماه قبل از عقد پدرم به صورت صلح قطعى به من انتقال داده بود را قبل از اقدام زنم به صورت اقاله به اسم پدرم برگردوندم. اين كار فرار از دين هست؟ ميتونن توقيف كنن؟
٢) سند ماشينمو قبل از اطلاع از اطلاع نامه اجرایيه كه امضا كرده بودم را به نام مادرم زدم. ولى پلاک و برگ سبز به اسم منه هنوز. ولى سند به نام مادرم. ميتونم در صورت توقيف رفع توقيف كنم؟
ممنون ميشم در صورت راهنمايی

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام با استناد به رای وحدت رویه شماره774 مورخ20/1/98 و همجنین ماده 21 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی چنانچه قبل از صدور اجراییه مالی را به دیگری انتقال داده باشید مشمول بزه فرار از دین نخواهد شد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برابر رای اخیر دیوان محتملا اشکالی پیش نخواهد امد