مشاوره حقوقی رایگان - ادعای یکی از وراث

با عرض سلام و خسته نباشید پدر ما حدود 6 سال قبل فوت شده و الان که وراث تصمیم به تقسيم سهم الارث گرفته اند یکی از ورثه ادعا می‌کند که نصف پول خانه را هنگام خرید بنده داده ام بنابراین سه دانگ خانه برای من است البته پدر ما در زمان حیات چندین بار اعلام کرده بود که پول برادرمان را داده است در ضمن این خانه دارای سند و تماما به نام پدرمان می باشد و برادرمان هیچ سندی مبنی بر دادن پول به پدر یا شراکت در خانه ندارد میخواستم ببینم از نظر قانونی برادر ما چقدر حق دارد و یا ما چه کاری باید انجام بدهیم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در درجه اول توصیه میکنم روابط حسنه و برادرانه رادحفظ کنید.
اما بعد ایشان برای ادعای خود باید دلیل داشته باشند وگرنه اعتباری ندارد و اموال مرحوم پدر مطابق قانون تقسیم میشود