مشاوره حقوقی رایگان - چجوری ماشینهایی که از شوهرم توقیف کردم و بگیرم ببرم پارکینگ؟

سلام. من دوماهه از طریق اداره ثبت مهریمو به اجرا گذاشتم و تو مرحله استعلام سه تا ماشین از شوهرم توقیف سیستمی شدند، ولی متاسفانه بخاطر ابلاغیه ایشون متوجه شده و هر سه رو اخفا کرده و چون الان جدا زندگی میکنیم من اصلا نمیدونم ماشینهاش کجا هستند و نتونستم اونها رو توقیف فیزیکی بکنم. حالا تکلیف من چیه؟ چون اداره ثبت میگه اول باید تکلیف این سه تا ماشین و روشن کنی بعد پروندتو ببری دادگاه. یا اینکه برای این سه تا ماشین کنسلی بزنی. لطفا راهنماییم کنید
ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرمطمین هسید نمیتواتید ماشینهارا پیدا کنید منصرف شوید ودرنتیجه وی راجلب کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرمطمین هسید نمیتواتید ماشینهارا پیدا کنید منصرف شوید ودرنتیجه وی راجلب کنید