مشاوره حقوقی رایگان - نصب بخاری توسط مستاجر

با سلام
به دلیل مشکلات ساکنین در پرداخت شارژ و هزینه تعمیرات موتورخانه ، شوفاژهای ساختمان روشن نشده اند ، اگر مستاجری به دلیل سرما خودش اقدام به نصب بخاری و استفاده از آن در واحدش کند ، عواقب استفاده نادرست از آن ( مثلا گازگرفتگی) متوجه صاحب خانه خواهد بود یا مسئولیتش با خودش است ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام متوجه کسی است که اقدام به ضرر خودش انجام داده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله برعهده خودش است.
مدیر ساختمان چنین حقی ندارد و موتورخانه باید روشن شود و مدیر ساختمان می تواند به واحدهایی که شارژ پرداخت نمی کند اظهارنامه ارسال کند و سپس دا‌دخواست بدهد و می تواند انشعابات واحدهایی که پول شارژ را پرداخت نمی کند قطع کند.