مشاوره حقوقی رایگان - پیامک قرار نهایی

پیامک قرار نهایی چیه وایا با دیدن این پیامک باید به دادگاه مراجعه کرد یا در پیامک بعدی به ما میگویند مراجعه کنید میترسم مراجعه نکنم بعد به ضررم بشه وپروندمو ببندن درسته؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" تصمیم و رأی دادگاه متعاقباً از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی به شما ابلاغ واقعی می شود و همزمان پیامک ارسال دادنامه نیز برای شما فرستاده می شود . ممکن است تصویر و رونوشت رأی صادره نیز به نشانی شما ارسال و ابلاغ شود .

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام قرار های نهایی شامل قرار موقوفه تعقیب قرار منع تعقیب قرار جلب دادرسی می‌باشد و شما میبایست منتظر پیامک بعدی در خصوص محتوای پیامک باشید.