مشاوره حقوقی رایگان - شکایت قضایی

سلام
احتراماً به اطلاع میرساند ماشین بنده 98/05/21 شکایت قضایی داشته و برام پیام هم نیومده بود
تا اینکه در تاریخ 98/09/24 تو اتوبان ماشین منو پلیس به پارکینگ برد و علت رو بهم گفت
منکه تابحال چنین چیزی رو هم نشنیده بودم احترام گذاشتم و همه مراحل رو انجام دادم و ماشین به مدت یک هفته در پارکینگ موند و با یک تعهد ماشین تاریخ 98/09/27 ترخیص شد
بعد از 2 هفته رفتم که خلافی بگیرم
گفتن ماشین شکایت قضایی داره منم توضیح دادم گفتن حتما ثبت نشده دوباره به پلیس امنیت برو
منکه مجدد مراجعه کردم گفتن مجدد شکایت قضایی برات در تاریخ 98/10/05 ثبت شده دقیقا 6 روز بعد از اینکه ماشین ترخیص کردم
و در ضمن ساعت و محل شکایت دوم جایی هم ثبت نشده و این بیشتر برای من سوال شده و حالا میخوام شکایت کنم که چنین چیزی غیرممکنه که بعد از 6 روز دوباره شکایت داشته باشم
لطفا راهنمایی کنید باید کجا برم شکایت کنم؟؟؟
باتشکر

پاسخ ها :

نرگس  درفش زن

سرکار خانم نرگس درفش زن :

سلام ، به دفاتر خدمات الكترونيك قضايي مراجعه كرده و در سامانه ثنا ثبت نام كنيد تا متوجه شويد كه چه كسي و تحت چه عنواني از شما شكايت نموده است كه طي ان قاضي پرونده خودرو شما را توقيف نموده است