مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

باسلام. بنده 20روز پیش یک خودروی 207صفر کیلومتر خریداری کردم. بعد از تسویه حساب مراجعه کردیم به دفترخانه و از دفتر خانه یک وکالت تفوض واسه تعویض پلاک از فروشنده گرفتم. الان واسه تعویض پلاک میخام مراجعه کنم گویا خودرو شکایت قضایی داره رفتم پرس جو کردم و فروشنده با حواله به سه نفر فروخته و در زمان تحویل خودرو به آنها نداده وبه من فروخته. الان خودرو شکایت روشه نمیتونم تعویض پلاک کنم فروشنده هم از کلاهبرداران حرفه ای هست. الان من چی کار کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا شما هم تحت عنوان کلاهبردار از او شکایت کن و همزمان روی پرونده هایی که ازش شکایت کردند با ارایه مبایعه نامه و وکالتنامه و فیشهای واریزی اعتراض ثالث بزن و درحواست رفع توقیف بده

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید دعوا را فسخ کنید یا اظهارنامه ارسال کنید و از فروشنده شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه با عنوان مجرمانه کلاهبرداری را به استناد مدارک و واریزهای انجام شده ، در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید

و سپس دادخواست حقوقی مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان معامله شما خودرو توقیف باشد در این صورت معامله شما باطل است و شما می توانید دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید.
با عنوان کلاهبرداری از طریق فروش مال غیر نیز می توانید شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان فروش مال غیر و مال توقیفی قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تحت عنوان کلاهبرداری از ایشان شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما متاسفانه با بد چالشی روبرو شدید و این خودرو در صورتیکه توقیف بشه به اولین دارنده حواله تحویل میشه و بقیه باید شکایت کنند.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بستگی به تاریخ قولنامه ها هم دارد هر قولنامه مقدم بر دیگری باشد حق با اوست و در ضمن سعی کنید ماشین توقیف فیزیکی نشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت کلاهبرداری مطرح کنیدتحصیل مال از طریق نامشروع را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال ازطریق نامشروع از فروشنده شکایت کیفری نمایید و در پرونده ها و دعاوی که خریداران سابق مطرح کردند به عنوان ثالث وارد شوید از خود دفاع نماید و مبایعه نامه و فیش های واریزی و وکالت نامه خود را ارائه دهید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

طرح شکایت کیفری و محکومیت و مطالبه خسارات
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر در تاریخ معامله خودرو توقیف بوده دادخواست ابطال معامله را تقدیم نمایید.. در غیر اینصورت شکایت کلاهبرداری

سيدمرتضي  سيدخاوري لنگرودي

جناب آقای سيدمرتضي سيدخاوري لنگرودي :

به نظرم اون چیری که قبل از شما فروخته چون کلی بوده و تعیین مصداق نشده بوده به اون خریدارها مثل یا قیمت یه ماشین بدهکاره اما چون بعد فروش به شما تعیین مصداق کرده پس ماشین به ملکیت شما دراومده، به نظرم باید دادخواست تحویل مبیع به دادگاه حقوقی بدین و البته موضوع دارای جنبه های مهم فنیه که وکیل باید دقیق بررسی کنه.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دفتر خدمات قضای بابت فروش مال غیر می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام وکیل بگیرید و موضوع را از جهات مختلف پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت کیفری مطرح نمایید