مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجازه مستاجر برای بازدید ملک

سلام تاریخ 7آذرماه یعنی 12 روز دیگرتاریخ قرارداد منزل که اجاره داده ایم تمام می‌شود ولی مستاجر اجازه بازدید نمیده و می‌گوید روز هفت آذر پولم را میگیرم و میروم .متاسفانه مبلغ 300میلیون ندارم که بدهم تا تخلیه کنند .تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
طبق قوانین روابط موجر و مستاجر، می‌بایست اجازه ورود بنا به شرایطی در وقت مقرر جهت رویت منزل از سوی مالک یا شخص معرف دهد در غیر این صورت ممانعت از حق است.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه در قرارداد بازدید ذکر نشده باشد تا پایان مدت صبر کنید