مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ازاله پرده بکارت توسط نامزد

سلام وقتتون بخیر من با یک آقای نامزد کردم بعدش ایشون پرده بکارت زد الان انکار این موضوع میکنی وزیرش حرفش میزنی من چطوری ثابتش کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عقد کرده اید که در این صورت فرض بر این است که بکارت در زمان زوجیت از بین رفته است و در این صورت زوج باید ثابت کند که زوجه بکارت نداشته.
ولی اگر عقد نکرده اید شما باید ثابت کنید که بکارت را نامزد از بین برده است
از طرفی اگر ثابت شود بکارت با رضایت از بین رفته باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر عقد کرده‌اید �میتوانید با مراجعه به پزشک متخصص و اخذ گواهی اثبات ازاله پرده بکارت را کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر عقد نکرده اید شما باید ثابت کنید که بکارت را نامزد از بین برده است اثبات با شماست اگر عقد بودید اصل بر این است که توسط نامزد ازاله بکارت شدید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما باید ثابت کنید که ایشان پرده را زایل نمودند

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه عقد انجام شده و مستند باشد، نیازی به اثبات ندارید.