مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ابلاغ نتیجه اعتراض دادستان به برائت

با درود و عرض ادب؛ در یک پرونده در دادگاه انقلاب که 19 متهم بودیم، برای بنده رای برائت صادر شد و مابقی محکوم شدند؛ آنهاییکه محکوم شدند جداگانه خودشان به رای محکومیتشان اعتراض کردند، و آقای دادستان نیز به برائت بنده اعتراض فرمودند؛ پرونده به تجدیدنظر ارجاع شد، حال در قسمت اطلاع رسانی پرونده در ثنا ثبت شده که تجدیدنظر حکم را صادر کرده و در روند پرونده ثبت شده که به دادستان و تک تک افراد دیگر که خودشان به محکومیتشان معترض بودند نتیجه رای تجدیدنظر ابلاغ شده است؛ ولی دادنامه صادره را به من ابلاغ نکرده‌اند و در قسمت روند پرونده هم ابلاغیه‌ای با اسم من ثبت نشده است!
یعنی چون دادستان به برائت من معترض بوده است، نتیجه رای و دادنامه‌ی صادره از سوی تجدید نظر را فقط به آقای دادستان ابلاغ می‌کنند؟ و دیگر به بنده ابلاغ نمی‌شود؟! به نظر شما وکلای محترم با توجه به اینکه دادگاه تجدید نظر مرا اصلا احضار هم نکرد آیا امکان دارد این به آن معنی باشد که تجدیدنظر اعتراض دادستان را رد کرده و همان رای برائت دادگاه بدوی را مجدد برایم تایید کرده است که دیگه دادنامه را به من هم ابلاغ نکرده‌اند؟! به نظرتان حضوری به مرکز استان بروم تا از نتیجه حکم تجدید نظر آگاه شوم؟ و یا صبر کنم که نتیجه را برای دادگاه بدوی شهرستان ارسال کنند و از اونجا پیگیری کنم؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت تجدیدنظرخواهی ، باید دادنامه تجدیدنظر حتما به شما ابلاغ گردد
حضورا به شعبه مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از طریق دیوان کحترم عدالت می توانید اقدام نمایید