مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پدر

من خارج از کشور هستم برای اخذ بازنشستگی پدرم، به گواهی تجرد و گواهی بیکاری احتیاج دارم، گواهی بیکاری را از چه مرجعی در خارج کشور تهیه باید کرد؟ الان مدت سه ماه است حقوق مرا قطع کرده اند.

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

به کنسولگری ایران در آن کشور مراجعه کنید و راهنمایی بگیرید

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

باسلام
با توجه به طرح سوال شما كه مبهمه ولي بنظر متظورتون دريافت حقوق بازنشستگي پدر هست ،شما بايد از طريق دفتر كنسولگري ايران در كشوري كه هستيد اقدام كنيد و تشريفات اداري مربوطه را پس از ارشاد انجام بديد تا مدارك تكميل گردد . هرچند پرداخت حقوق بازنشستگي در ايران به دختر مجرد تا قبل ازدواج و يا زن مطلقه و به پسر تا زمان تحصيل پرداخت ميشود .