مشاوره حقوقی رایگان - باز شدن حساب مسدود شده توسط پلیس فتا

با سلام
2 ماه پیش یکی از بابل با تلفن بنده تماس گرفت و گفت که از حسابش مبلغ یک میلیون تومان برداشت و به حساب من واریز شده . بنده بلافاصله به بانک رفتم و پرینت حساب گرفتم دیدم روز قبل ساعت 2 بعد از ظهر از 4 تا حساب به حساب من پول واریز و سریعا برداشت شده .
به دادسرای جرائم رایانه ای مراجعه کردم و شکایتی تنظیم کردم که بعد مدتی رای صادر شد که شکایت بنده بایگانی شد.
میخواهم بدونم همون شخصی که منو مطلع کرد که پولش اومده به حسابم از بنده شکایت کرده و جلوی حساب من مسدود شده و این حساب همون حسابی که یارانه و کمک معیشت منو خانواده ام را بهش واریز میکنن . آیا میتوان حساب یارانه ام را از مسدود در آورد و باز کرد .
لطفا راهنمایی بفرمائید
باتشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

راهنمایی بفرمائید کجا باید برم و چکار باید کنم