مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت

سلام بنده با یه پراید مدل 89 تصادف کردم فقط سپرش شکسته بود صافکار گفت 200تومن هزینش این 300 ازم گرفت ماشینشو درست کرده حالا شکایت کرده افت قیمت میخواد میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بسیار بعید است به پراید مدل89افت قیمت تعلق بگیرد.در هر صورت چنین موضوعی در صلاحیت کارشناس رسمی هست.اگر ایشان متقاضی افت قیمت باشند شورا موضوع را به کارشناسی ارجاع میدهد.اگر کارشناس افت قیمت تعیین کرد شما میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید اما با توجه به مدل و نوع خودرو چنین امری توجیه عقلانی ندارد.زیرا حداقل مبلغی که برای اخذ نظر کارشناسی در ابتدای امر پرداخت میشود دویست هزار تومان است.هزینه های طرح دعوی و اثبات حق در چنین موردی فراتر از خواسته مدعی است به همین علت بعید است حتی ایشون چنین دعوی علیه شما طرح کند.