مشاوره حقوقی رایگان - منع خدمات شدن شناسنامه

سلام
نامزد من شناسنامه اش منع خدمات شده و برای وام ازدواج به مشکل خوردیم پدرش هم پیگیری نمیکنه خودم میخوام درستش کنم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام به اداره ثبت مراجعه تا معلوم شود توسط چه مرجعی منع خدمات صورت گرفته، سپس به اونجا مراجعه کنید البته بعید است به شما پاسخ دهند چون که سمتی ندارید

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

نامزد شما باید با شناسنامش به یکی از ادارات ثبت احوال مراجعه کنه و علت منع خدمات شدن رو بپرسه. بعیده به شما بگن