مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل به هیات علمی

با سلام
من کارمند رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستم. الان مدرک دکترای خود را گرفته ام و در فراخوان شهریور پژوهشگاه زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد شرکت کرده ام. طبق قانون من اگر بتوانم 60 درصد نمره را بگیرم می توانم هیات علمی شوم. با این حال این پژوهشگاه که پولش را از وزارت ارشاد می گیرد و روی تابلو آن زده است وزارت ارشاد می گوید من( پژوهشگاه) زیر نظر وزارت ارشاد نیست و می خواهد جدا شود و موسسه شود. با این تفاسیر آیا می تواند من را به مصاحبه دعوت نکند و یا اینکه آن سهمیه مرا قبول نکند.؟ 0با توجه به اینکه رشته مرا اعلام نیاز کرده است)

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، از قسمت مربوطه (آن قسمت از وزارت ارشاد که پژوهشگاه زیر نظر آن اداره میشود) سوال بفرمایید.
یا میتوانید از پژوهشگاه مذکور سوال بفرمایید که طبق چه قانون یا آیین نامه یا بخشنامه ای قصد چنین کاری را دارند و حتما آن مرجع (آیین نامه یا بخشنامه) در مورد افرادی نظیر شما تعیین تکلیف کرده است.