مشاوره حقوقی رایگان - یافت نشدن متهم در ادرس حکم جلب

با سلام و احترام:
1) آیا با توجه با آنکه متهم ادرس ثنا دارد در نهایت میفهمد که حکم جلب علیه او صادر شده است و باید خود را معرفی کند؟
2)اگر متهم در ادرس حکم جلب پیدا نشد و تاریخ حکم جلب هم سپری شد. شاکی باید برای دریافت طلب خود چکار کند؟
3) اگر متهم که حکم جلب علیه او صادر شده است از طریق ثنا اگاهی یافت ولی خود را معرفی نکرد چه میشود؟
4) بالاخره در نهایت اگر شاکی نتوانست متهم را پیدا کند (با حکم جلب) ایا سیستم قضایی میتواند متهم را پیدا کند یا شاکی در نهایت باید از پیگیری منصرف شود.
با تشکر از شما

پاسخ ها :

مريم  كاظمي

مريم كاظمي :

استان :

سلام
حکم جلب فقط قابل تمدید است
بدون راهنمایی خواهان پرونده ، دادگاه راسا اقدامی انجام نمیدهد .

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام‌ بستگی به این داردکه محکومیت صادره کیفری باشد یا حقوقی
اگر کیفری باشد اجرای حکم خود پیگیر جلب محکوم علیه خواهد بود و از طریق کلانتری و نیروی انتظامی پیگیر خواهد شد و یا از طریق وثیقه گذار
ولی ار در مورد محکومیت حقوقی باشد شخص محکوم له باید پیگیر باشد