مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

سلام اشناهای همسر من مغازه ای رو به یه نفر فروختن همسر من هم از اون طرف خریده حالا اون طرف پول اشناهای همسرم رو نداده به خاطر همین همسر من بازپرس براش قرار وثیقه داده به میزان یک میلیارد و هشتصد میلیون تومان در ضمن شماره ملی اون طرف اشتباه نوشته شده دادسرا براش کیفر خواست داده و الان در مرحله دادگاه تعیین شعبه اش چه مدت زمان میبره که ابلاغیه صادر بشه ؟؟؟؟همسر من از اون اقا رسید داره که سفته و چک داده امکان داره در دادگاه حکم برائت بدن یا اگه زندان بدن به چند سال محکوم میشه

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

وقت دادگاه بستگی به ورودیهای دادگاه داده
به شما نوصیه میکنم حتما برتی همستون وکیل بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

برای نپرداختن وجه مالی قرار تامین میلیاردی صادر نمیشود محتملا مرتکب جرم شده اند که اظهار نظر مستلزم برررسی اسنادی پرونده است بهتر است موضوع را جدی بگیرید